Körkortsfoto och ID-bilder

Ta ett foto för id, körkort eller visum i vår butik i Göteborg. Det tar ca 10 min och du behöver inte boka tid. En digitalfil ingår också.

ID & Körkort
Vi tar en uppsättning bilder där du får välja ut din bästa bild. För oss är det viktigt att du är nöjd med din körkortsbild, då man ska ha den under lång tid. Du får 4 st godkända körkortsbilder. Ingen tidsbokning krävs och det tar cirka 10 min. Tag med lappen från Transportstyrelsen så hjälper vi dig att klistra fast fotot.

Id-kort: Alla banker gör inte id-kort, kolla med just din bank vad som gäller. Om din bank ej gör kan bilder och kort göras hos Skatteverket.
Pris: 249:-.
Visumbilder
Vi tar godkända visumbilder till alla länder där visum krävs. Vi har koll på de krav som ställs på storlekar och mått. Framför allt vad det gäller visum till Indien och USA. Hos oss får du din bild på både papper 4st, och en digitalfil om så önskas. Ingen tidsbokning, cirka 10 min.
Pris från 249:- (USA och Indien 299:- )
Företag ID-06
Har du ett företag som behöver hjälp med id-foto, tex. id-06? Då kan vi ombesörja hjälp med fotografering och leverans både i pappersform och digitala filer.
Passfoto (ej Sverige)
Svenskt pass måste tas på polisens passexpedition, i Göteborg är adressen Stampgatan 34. För övriga länder kan vi ta bilder i godkänt format. Ingen tidsbokning krävs, ca 10 min leveranstid.
Pris: 249:-.