Fotoprojektet Who Am I? - Kenya

Paulina Sarbinowska

Kibera i Nairobi, Kenya, är ett av världens största slumområden. Populationen är minst lika stor som Göteborg. Med egna ord och bilder får en grupp ungdomar nu berätta sin story genom en utställning på ett galleri i Nairobi den 9 november, och i Göteborg i början av 2020. Grafi Foto är stolt sponsor till fotoprojektet Who Am I? (Mini mi nani på swahili), som genomförs av välgörenhetsorganisationen @Wale Wale Kenya och Majornabon @paulinkan.

Fotoprojektet Who Am I? - Kenya

Fotoprojekt Kenya - Who Am I?

Kibera i Nairobi, Kenya, är ett av världens största slumområden. Populationen är minst lika stor som Göteborg.

 Grafi Foto är stolt sponsor till fotoprojektet Who Am I? (Mimi ni nani på swahili) som genomförs av välgörenhetsorganisationen Wale Wale Kenya och Majornabon Paulina Sarbinowska.

 Av 30 ansökningar, har 15 skolungdomar som växer upp i Kibera valts ut till en första omgång som startar den här veckan. Varje person ska dokumentera sig själv, sin omgivning och framtid med hjälp av en engångskamera. Inspirationsföreläsningar och studiebesök i kreativa miljöer guidar de längs vägen.

 Med ord och bild får ungdomarna berätta sin story genom en utställning på ett galleri i Nairobi den 9 november, och i Göteborg i början av 2020.

 

Följ projektet på:

 Instagram:

@walewalekenya 

Facebook:

https://www.facebook.com/WaleWaleKenya/

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Fotopapper av premiumkvalitet

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Närproducerade bilder i vårt labb i Göteborg

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Snabba leveranser

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Säkra betalningar