BILDPRODUKTION TILL DITT FÖRETAG

Vi tar fram storformatsbilder på en professionell storformatsprinter. Storlekar från 30cm upp till 100x200cm.

Vi erbjuder professionella lösningar inom bildproduktion till hotell, restauranger, stora och små företag. Vi sköter allt från print till inramning.
Vill ni även att vi tar fram motiven samarbetar vi med flera fotografer och grafiska formgivare.

Vi printar med pigmenterat bläck för bästa beständighet och med en upplösning på upptill 2400 x 1200 dpi och gör bilder upp till formatet 100x200cm på olika fotomaterial. Oavsett om du är proffs eller amatörfotograf, hos oss får alla samma omsorg och kvalité. De printas i vår butik på bästa fotopapper oavsett vilken yta du väljer. Alla papper finns att känna på i vår butik, välkomna in och titta och diskutera bilder med oss.

Vi har bland annat hjälpt Scandic Hotels med framtagning och inramning av bilder till Hotell Europa i centrala Göteborg.

Vårt urval av papper

Satin 260g
Vårt standardpapper Satin är ett halvmatt papper på 260gr. Det återger både kontrast och färger bra. Lämpar sig både för dig som vill rama in och sätta upp dina egna bilder på väggen hemma, som för dig som är professionell fotograf och ska ställa ut eller sälja bilder.

Matt 210g
Vi har ett hel-matt papper, Heavyweight 210g, SHW. Verkligen ett snyggt matt papper som ändå återger kontrast och färger fint. Passar också utmärkt om du ska ställa ut bilder och ej vill ha blänket i pappret. Välj till KAPA-skiva för att slippa ram eller rama utan glas.

Polypro 180g
Ett tåligt matt papper som passar utmärkt för prints utomhus tex i gatupratare. Tål vatten och är vädertåligt.

Fine art prints
Våra mest exklusiva papper, bl.a Hahnemühle i 100% bomull.
Fine Art prints med högsta kvalitet på bästa fotopappret i storlekar upp till 100x300 cm. Läs mer om Fine art print här >>

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR
> FINE ART
> RAMAR

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Fotopapper av premiumkvalitet

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Närproducerade bilder i vårt labb i Göteborg

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Snabba leveranser

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Säkra betalningar