GRAFI FOTO ART PRINT

Vi kan erbjuda en totallösning för dig som är fotograf, illustratör eller konstnär genom att tillhandahålla en postershop där du kan sälja dina bilder.

Grafi Art Poster

INTAGNINGSSTOPP - Grafi Art Poster. - Just nu har vi stor ansökan, så för tillfället kan du inte ansöka om att få sälja hos oss. Välkommen åter!
*
Vi fixar layout om du inte vill ordna med det själv och lägger upp dina bilder i shopen.
Vi sköter betalning, packning och postgång till dina kunder, du behöver inte tänka på något.
Med god marginal för dig som äger bilden och du äger alla rättigheter till dina bilder.
Vårt mål med postershopen är att få printa dina bilder och skicka dem till dina kunder inget annat. Inget krångel helt enkelt.

Vi riktar in oss till dig som lokal fotograf/Illustratör/konstnär i Sverige & Norden, med möjlighet att posta över hela världen.
Vi söker dig som vill ha det lilla extra med dina bilder, du kan alltid lita på att vi kommer hantera dina bilder/filer med största respekt & omsorg.

Låter detta intressant för dig så skicka ett mejl till info@grafifoto.se och presentera dig. Eller fyll i formuläret så skickar vi mer info https://www.grafifoto.se/grafi-art-poster-formgivare/

Se vår postershop Grafi Art Poster här : https://www.grafifoto.se/postershop/  

Vi har lång erfarenhet av att printa bilder, vi har all produktion hos oss och kan erbjuda personlig service & högsta papperskvalité, både fotopapper och Fine Art, såsom olika bomullspapper mm.

Vi på Grafi Foto är ett familjeföretag som funnits i Majorna/Göteborg i över 70år, idag är det jag, Anna & min bror Joakim som sköter firman ihop med våra duktiga kollegor.
Vårt mål är att tillsammans med dig skapa en bas av bilder både till försäljning i shopen som Posters och Fine Art, och möjlighet att andra företag ska hitta samarbeten med dig och oss för olika events och printning, såsom hotell, företag mm som söker fotokonst att hänga på väggarna.
Vi kan också erbjuda helhetslösningar när det gäller utställningar mm. med bild, ram, passepartouter och olika typer av monteringar såsom Kapa, Foamboard, Dibond mm.

Självklart är du också varmt välkommen till vår butik på Mariaplan 2 i Göteborg på en kaffe och prata bild.

Med hopp om ett gott samarbete!

Välkommen!
Anna med personal

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Fotopapper av premiumkvalitet

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Närproducerade bilder i vårt labb i Göteborg

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Snabba leveranser

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Säkra betalningar