KOLLAGE

Gör ditt egna bildkollage

Så fint att samla bilderna från ett speciellt tillfälle printat som en och samma bild. Självklart gör vi det på bästa fotopapper, ett halvmatt papper, yta Satin som är på 260 gram. Välj mellan många olika storlekar och antal bilder på ditt bildkollage. Från 20x20cm upptill 50x70cm både från bilderna i din dator eller bilderna liggandes i din smartphone och surfplatta. Leveranstid 3 dagar, expressleverans finns, även postleverans.

VÅRT URVAL AV PAPPER FRÅN 30CM

Satin 260g
Vårt standardpapper Satin är ett halvmatt papper på 260gr. Det återger både kontrast och färger bra. Lämpar sig både för dig som vill rama in och sätta upp dina egna bilder på väggen hemma, som för dig som är professionell fotograf och ska ställa ut eller sälja bilder.

Matt 210g
Vi har ett hel-matt papper, Heavyweight 210g, SHW. Verkligen ett snyggt matt papper som ändå återger kontrast och färger fint. Passar också utmärkt om du ska ställa ut bilder och ej vill ha blänket i pappret. Välj till KAPA-skiva för att slippa ram eller rama utan glas.

Posterpapper 180g
Ett tåligt matt papper som passar utmärkt för posters. Det återerger kontrast och färger fint och blir snabbt platt efter att ha varit rullat.

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Fotopapper av premiumkvalitet

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Närproducerade bilder i vårt labb i Göteborg

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Snabba leveranser

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Säkra betalningar