VI SOM JOBBAR PÅ GRAFI FOTO

FOTOLABBET & BUTIKEN I MAJORNA / GÖTEBORG

ANNA

Delägare och dotter till Jan. Började tidigt intressera sig för foto, ibland genom att skobba (Göteborgska för att skolka) skolan för att ljuset var optimalt för att fotografera, istället för att gå på någon tråkig matte-lektion. Självklart val att börja på Grafi efter skolan år 1996. Anna är butiksansvarig, sköter butiksförsäljning, marknadsföring & sociala medier. Vill du skapa ett samarbete, är det Anna du ska kontakta. Jobbar 24/7 med Grafi, men ibland hänger hon på fotbollsplanen eller hockeyrinken och kollar sina barn som spelar. Eller går långa skogspromenader med hunden Pompe.

anna@grafifoto.se

JAN

Pensionär och ägare av Grafi sedan 1978, köpte det då av sin far Erland som köpte det år 1947. Har jobbat på Grafi i över 60 år, sedan 1958. Älskar fotboll & då speciellt GAIS. Har spelat både i Västra Frölunda IF, GAIS & Kaverös. Nu mer blir det mest GAIS på Ullevi, och kolla barnbarnens fotbollsmatcher. Pensionär sedan 2020, men hälsar på i butiken dagligen för att kolla så vi sköter oss & levererar era postorders till Posten.

JOAKIM

TJÄNSTLEDIG, jobbar just nu endast timmar, pluggar till trädgårdsmästare. Delägare och son till Jan. Jobbat på Grafi sedan år 2000, har sommarjobbat på Grafi sedan 13-års ålder, hans största intresse då var att skruva isär och sätta ihop gamla kameror. Vår printexpert, med sina 2,05m mellan armarna är Joakim optimal för hantering av våra större printar. Duktig på bildretusch. Han printar bläckstråle både HP & Epson, på olika fotomaterial såsom Fine art, Canvas och olika fotopapper. Ska du prata storformat är Joakim vårt proffs. På fritiden älskar han att laga mat, pyssla med växter, baka & resa.

PIA

Vår klippa och labb-ansvariga. Ser till att bilderna du beställer i butik, App eller webb blir hanterade med omsorg och genom Pia's professionella ögon innan de printas på fotopapper. Hon har jobbat på Grafi från och till sedan 1993. Scannar och ordnar till med gamla ”släkt” bilder som behöver fixas med i Photoshop, där hon får dem att se som nya ut. Och sköter framkallningen av våra analoga filmer. När hon inte jobbar här så ordnar hon med huset, grejar med växterna i trädgården och badar finsk bastu.

lab@grafifoto.se

EINAR

Analog fotonörd som älskar att fotografera med sin Pentax 6x7. Samlar på gamla kameror och diverse andra småprylar. På fritiden gillar han också att bygga Lego och fäktas i hemmaklubben Athos. Einar är från Trollhättan men numera Göteborgare. Jobbat på Grafi sedan 2021.

TORA

Jobbar extra medans hon pluggar till bibliotekarie. När hon inte är på Grafi eller pluggar till tentor tycker hon om att fotografera analogt, se på film, teckna eller prata med fåglar.

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Fotopapper av premiumkvalitet

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Närproducerade bilder i vårt labb i Göteborg

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Snabba leveranser

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Säkra betalningar