VI SOM JOBBAR PÅ GRAFI FOTO

FOTOLABBET & BUTIKEN I MAJORNA / GÖTEBORG

ANNA

Ägare av Grafi sedan 2023, och dotter till förra ägaren Jan. Började tidigt intressera sig för foto, ibland genom att skobba (Göteborgska för att skolka) skolan för att ljuset var optimalt för att fotografera, istället för att gå på någon tråkig matte-lektion. Självklart val att börja på Grafi efter skolan år 1996. Anna är butiksansvarig, sköter butiksförsäljning, marknadsföring & sociala medier. Vill du skapa ett samarbete, är det Anna du ska kontakta. Jobbar 24/7 med Grafi, men ibland hänger hon på fotbollsplanen eller hockeyrinken och kollar sina barn som spelar. Eller går långa skogspromenader med hunden Pompe som är en Rhodesian Ridgeback.

anna@grafifoto.se

PIA

Vår klippa och labb-ansvariga. Ser till att bilderna du beställer i butik, App eller webb blir hanterade med omsorg och genom Pia's professionella ögon innan de printas på fotopapper. Hon har jobbat på Grafi från och till sedan 1993. Scannar och ordnar till med gamla ”släkt” bilder som behöver fixas med i Photoshop, där hon får dem att se som nya ut. Och sköter framkallningen av våra analoga filmer. När hon inte jobbar här så ordnar hon med huset, grejar med växterna i trädgården och badar finsk bastu.

lab@grafifoto.se

EINAR

Analog fotonörd som älskar att fotografera med sin Pentax 6x7. Grafi´s analog-expert. En stjärna på Photoshop, där han fixar era bildretuscher. Einar samlar också på gamla analoga-kameror. På fritiden gillar han att bygga Lego och fäktas i hemmaklubben Athos. Einar är från Trollhättan men numera Göteborgare. Jobbat på Grafi sedan 2021.

JAN

Pensionär sedan 2020. Tidigare ägare av Grafi mellan 1978-2023. Köpte Grafi 1978 av sin far Erland som köpte Grafi år 1947. Har jobbat på Grafi i över 60 år, sedan 1958. Älskar fotboll & då speciellt GAIS. Har spelat fotboll både i Västra Frölunda IF, GAIS & Kaverös. Nu mer blir det mest GAIS på Ullevi, och kolla barnbarnens fotbollsmatcher. Kommer till butiken dagligen för att titta till oss & leverera era postorders till PostNord.

JOAKIM

Slutade på Grafi 2021. Jobbade på Grafi i 21 år. Numera jobbar Joakim som trädgårdsmästare.

TORA

Jobbar extra hos Grafi medans hon pluggar. När hon inte är på Grafi eller pluggar till tentor tycker hon om att fotografera analogt, se på film, teckna eller prata med fåglar.

POMPE

Kelgrisen på Grafi, älskar alla snälla människor och hundar. Vänlig och social men vaktar om det behövs. Får man en hundgodis så är man din bästa vän för livet. Är av hundrasen Rhodesian Ridgeback, jobbat på Grafi sedan 2021.

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Fotopapper av premiumkvalitet

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Närproducerade bilder i vårt labb i Göteborg

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Snabba leveranser

Grafi Foto - Ett familjeföretag sedan 1947

Säkra betalningar